menu

BC Brogilo

Zomer koffertjesbridge

De zomer koffertjesbridge competitie start in de 2de week van juni 2024.
We hebben gekozen voor deze oplossing, omdat 's zomers spelen in 't Dijckhuis voor velen een bezwaar is (te heet in de zaal).
Ook in de ALV had de meerderheid zich uitgesproken voor deze vorm van zomerbridgen.
De competitie bestaat uit 6 rondes en daar trekken we royaal de tijd voor uit, namelijk tot eind augustus.
In elke ronde wordt een koffertje met 24 spellen gespeeld bij een van de deelnemers thuis.
Het koffertje moet bij Leen van Adrighem opgehaald worden of die kan aangeven waar het koffertje zich bevindt. Na afloop wordt het koffertje weer naar Leen gebracht. Zo voorkomen we gezoek naar koffertjes.
Er zijn 6 verschillende koffertjes, voor elke ronde eentje.
Als er meer dan 24 paren gaan meedoen, spelen we in twee lijnen.
De volgorde van het spelen van de koffertjes is niet belangrijk, ergens in de 13 weken zou je best een afspraak met je tegenstanders kunnen maken.

Het inbrengen van resultaten gaat online via een door BC Brogilo ontwikkelde app. Invoer gaat met een mobiele telefoon, tablet of eventueel een desktop PC. Na elk ingebracht spel kan direct bekeken worden wat de score is, de spelverdeling en een overzicht van wat de andere spelers gedaan hebben.

Als je belangstelling hebt, kunt je je aanmelden tot uiterlijk 8 juni via: Aanmeld formulier.
Kosten: €15,00 per paar voor de hele zomer, te voldoen op de bankrekening van BC Brogilo (NL 19 INGB 000 43 14 432), bedoeld voor prijsjes. Pas overmaken als we voldoende paren hebben (minimaal 12)
Omdat het thuisbridgen is, is het de bedoeling om met mensen uit onze regio te gaan spelen. Dus niet-leden van BC-Brogilo moeten uit Voorne aan Zee, Rozenburg, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland of Simonshaven komen.