menu
Niet ingelogd. Inloggen

BC Brogilo

Opgeven voor de bridgecursus

Vanaf maandag 30 september wordt er bij bridgeclub Brogilo weer een beginnerscursus gegeven. Bridge is bij uitstek een sport om de hersenen te trainen en om veel sociale contacten te leggen. Beide bij het ouder worden heel belangrijk! Maar bovenal is het een leuke, uitdagende en gezellige denksport. De cursus wordt gegeven op 12 maandagavonden, halverwege onderbroken door twee keer een oefenavond op de dinsdag, de vaste speelavond van BC Brogilo. Na afloop zijn er weer twee oefenavonden, waarna u door kunt gaan met de vervolgcursus. De kosten zijn € 80 per cursus, inclusief lesmateriaal en oefenavonden. De lessen worden gegeven in het Dijckhuis in Vierpolders, van 19.30 tot 22.00 uur.
Voor inlichtingen kunt u terecht bij Erica Wilson, tel 0181 212007 of bij Jack Schouten, tel 06-20927172
U kunt zich hieronder opgeven voor de cursus.
 
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
e-mailadres


Na het versturen krijgt u een bevestigingmailtje. Die wordt meteen verzonden. Indien u niets ontvangt, kijk dan in de spam-folder of de map met ongewenste berichten.
Het cursusbedrag overmaken op rekening NL19 INGB 000 43 14 432 t.n.v. BC Brogilo, maar pas als het zeker is dat de cursus doorgaat. U krijgt hierover t.z.t. bericht.